Ратни ветерани

Обавештење поводом оптужби и дискриминације ветерана

стоп дискриминацији ветерана

Обавештавамо ветеране, као и све људе добре воље који нас подржавају од почетка протеста, а то је безмало већ четри месеца, да ћемо у наредном периоду урадити следеће:

С обзиром на константе нападе појединих група и појединаца, да се у кампу раде нечасне ствари, време је да се на све одговори.

За све што је до сада изнето у јавност, путем друштвених мрежа, а све од оних који раде за интересе појединих политичких групација, (они који су нам слали политичаре у камп под изговорм да нам пруже политичку подршку ) као и за интересе неког ко је ван граница Србије, све спорове ће решавати тужилаштво за Високо технолошки криминал у Београду, као и надлежни суд!

Сви који ДИСКРИМИНИШУ РАТНЕ ВОЈНЕ ИНВАЛИДЕ, који нас називају ЛОПОВИМА, ПРЕВАРАНТИМА, ЛУДАЦИМА, ПСИХОПАТАМА, даћемо ускоро прилику да све то докажу на суду. Пошто они кажу да имају све доказе.

Сви они који се представљају као правници и да знају право, а са друге стране лажима и манипулацијама доводе у заблуду људе, све ће морати да докажу на суду!

Нашу децу неће нико нападати, а да ми не узваритмо, то да буде јасно свима!!!

Преносимо обавештење одговорног лица – Ненада Станића

ВЕОМА ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ, везано за протест и камп ратних ветерана у Пионирском кампу и људе који у њему бораве.
За све досадашње и могуће будуће нападе, лажне оптужбе, лична вређања, прозивања, претње, на име протеста, кампа и људи, појединци који то чине јавно, мораће да одговоре на слово закона.

За сваку написану и изговорену реч и оптужбу на рачун протеста, кампа и људи, појединци ће морати да изнесу доказе на суду, као што ћемо ми изнети доказе, а имамо их и више него довољно.

Посебно ће морати да одговарају они који су извршили психичко насиље над мојом малолетном ћерком. Жалосно је што се дошло до овога, али циљ протеста је већи од сваког појединца. Моја законска и морална дужност као одговорнг лица на чије име је пеотест и пријављен, обавезују ме да заштитим људе, протест и камп.

Видимо се у суботу пред Скупштином Србије у 14:00
Борба траје, нема назад! ??

Одговорно лице протеста: чашћу и образом, Ненад Станић..

Оставите коментар