Видео канал

Психичко иживљавање над ветеранима

Прошла је новогодишња ноћ са дочека 2020 године у Београду. Ветерани су и даље били на свом положају у Пионирском парку, додуше ограђени жицом, како нас нико не би узнемиравао.

И, како то бива, народ нас није узнемиравао, али зато јесте онај који је одлучио да онакав ватромет постави одмах до наших шатора.
Такође, тај исти који је дао дозволу за ватромет, односно разваљивање ушију пиротехничим средствима, је ускратио дозволу ветеранима да поставе мобилни тоалет.

Остаје нејасно, како је могло да дође до тога, да се за новогодишњу ноћ постави око 150 тоалета, а да нама није дозвољено да поставимо један!

Да бисмо вам предочили како је изгледала новогодишња ноћ, односно онај део где је неко намерно поставио огроман број пиротехничких средстава како би нам унео немир, морамо додати и следеће.
Поднели смо захтев за доделу једног тоалета у Пионирском парку, како би смо имали основне услове за физиолошке потребе. Уредно смо поднели захтех, који је наравно из непознатог разлога одбијен. У међувремену смо користили тоалете у јавној гаражи, а где је опет врло изненанда дошло до кварова пре новогодишње ноћи.

Одговоре нисмо добили ни од Секретаријата за саобраћај, ни од Градског зеленила.

Град Београд је управо поред нашег кампа поставио око 20-ak тоалета, како би људи који би дошли да гледају новогодишњи програм могли да користе.

Волели бисмо када би нам неко одговорио на ова питања

Зашто је ветеранима ускраћен мобилни тоалет, а уредно смо тражили ?
Зашто се градоначелник ниједном нијe појавио у парку од почетка протеста ?
Зашто се заменик градоначелника није појавио у парку од почетка протеста ?
Зашто нам не дате један тоалет на коришћење?
Зашто је постављен ватромет на 15 метара од шатора и направљен тако да изгледа као да је управо почео шиптарски напад на камп ?

Упозорење!

Следећи видео можете да послушате, али будите пажљиви уколико кориситите слушалице или појачане звучнике. То је само део атмосфере који су нам приредили они које смо бранили!!!

Оставите коментар