Ратни ветерани

САОПШТЕЊЕ НАКОН ОПТУЖБИ И ИЗНОШЕЊА НЕИСТИНА НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

На бранику Отаџбине

ЗВАНИЧНО САОПШТЕЊЕ НАКОН ОПТУЖБИ И ИЗНОШЕЊА НЕИСТИНА НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА СА ЦИЉЕМ ПОКУШАЈА САБОТИРАЊА ПРЕГОВОРА С ПРЕДСЕДНИКОМ СРБИЈЕ КОЈИ ЈЕ У ТОКУ

Врло је симптоматично да се сваки пут кад се направи корак напред према циљу да се изборимо да борац напокон буде поштован онако као заслужује, одређени број људи са протеста се побуни и покуша да нас врати пет корака у назад ширећи дезинформације у вези са онима који су стално у кампу.

То никад нису људи који су сваки дан у кампу, јер они знају све и виде све шта се ради, колико се боримо и колико се жртвујемо да би смо се изборили да свима буде боље.
Увек то буду људи који су ретко у кампу, дођу, буду ту преко дана евентуално преспавају и оду.
Не могу да издрже да овде буду данима, што због личних обавеза или здравља или било чега другог и онда почињу теорије завере…

На крају се испоставља да то што не могу да буду у кампу одлазе негде по неке инструкције, где се са сваким следећим враћањем у камп доноси немир и раздор, бар они тако мисле.
Нећемо дати да се преко наших леђа решавају политичка питања која неко очигледно жели да реши.

Нису то само случајности, јер су ти људи апсолутно свесни да изношењем таквих ставова у јавност они умањују број људи који подржава нашу борбу!
Свесно и намерно то све раде!

Ширењем таквих дезинформација они буквално раде на томе да се протест угаси и да закон буде усвојен онакав како га је министарство предложило!

Кад је направљен први велики протест (напредак ка остварењу циља) одмах је уследио напад лажних оптужби, сада када је направљен други велики напредак, кад је напокон започет разговор са председником, опет се дешава исти напад на протест (овај пут неки нови људи) опет се износе лажи и полу истине.

Све у циљу како би се извршио притисак на нас који смо истрајни у својој намери, да не молимо него захтевамо да закон буде добар!
Више је него очигледно да је све синхронизовано и добро испланирано, да нас деморалишу да би смо одустали од борбе за права ветерана, као што су и они одустали!
На основу њихових изјава, јасно је да њима није најбитније да борци напокон добију своја права, већ да су за њих битне неке друге ствари и да су они спремни да жртвују права свих бораца зарад нечега другог.
Ми нећемо одустати од јасно зацртаних захтева на почетку протеста, нећемо поклекнути пред увредама и клеветама наших сабораца са ратиша и са протеста!
Нећемо одустати и повући се пред овом добро организованом диверзијом која има за циљ да угуши овај протест и борбу за борачка права.

Настављаљмо борбу за права свих ветерана, нема повлачења, нема предаје!

Ко год да стоји иза свих ових напада погрешио је, ако мисли да овакве ствари могу да нас поколебају и натерају да одустанемо од борбе коју смо започели.

Србија је вечна док су јој деца верна!
Живела Србија!!!

Оставите коментар