Ратни ветерани

Саопштење ветерана из Пионирског парка

ратни војни ветерани

С обзиром на то да нам је упућен велики број молби од стране пратиоца наше странице и људи који пружају подршку нашем протесту да разјаснимо ситуацију у вези са неприкладним и збуњујућим објавама на Фејсбук групи “На бранику Отаџбине – nabranikuotadzbine.rs’’, издајемо следеће саопштење.
Од дана 07.12. 2019 група „На бранику отаџбине – nabranikuotadzbine.rs“ не ради више у интересу протеста Бораца у Пионирском парку и ми немамо више никакву контролу над том групом.

Ми борци из Пионирског парка у потпуности се ограђујемо од свих врста објава и коментара које се могу видети на тој групи. Све информације везане за протест и наше активности можете добити искључиво на нашој Фејсбук страници која се зове „На бранику Отаџбине“ и јединој Фејсбук групи „ДИВ ЈУНАЦИ 1991-1999“ и обе су под нашом директном контролом.
Ми смо борци, достојанство Наше Отаџбине и не бавимо се сплеткама, клеветама и недоличним објавама!
С једним циљем смо се окупили, тражимо законско решавање статуса СВИХ БОРАЦА, све браће и сестара без изузетка. И поред свих напада и покушаја разбијања кампа, ми и даље непоколебљиво стојимо са истим циљем до испуњења наших захтева ЗА СВУ НАШУ БРАЋУ, ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ!
Мртве не зборавите, живе поштујте!
Борба траје, нема назад!
Живела Србија!

Саопштење ветерана
Саопштење ветерана из Пионирског парка

Оставите коментар