Ратни ветерани

Трећи велики протест ратних војних ветерана

Трећи велики протест ветерана

Позивамо све ратне, војне и полицијске ветеране, ратне инвалиде, породице погинулих хероја, као и људе добре воље, на трећи велики протест ратних војних ветерана.
Придружите нам се у суботу 11.01.2020 у 14:00 часова испред Народне Скупштине Републике Србије.
Током нашег протеста изразићемо и подршку нашем народу у одбрани светиња у Црној Гори, као и подршку браћи по оружју у Црној Гори, који су били раме уз раме с нама у одбрани Отаџбине.
Овом приликом обавештавамо грађане да ће улица бити блокирана испред Скупштине у наведеном периоду.

Зашто је потребан протест

Први разлог је закон.
О закону смо писали и говорили. Али, као што видимо у медијима је нама забрањено да се појављујемо. Не знамо зашто је тако, али смо пре два дана послали отворено писмо водећим медијским кућама у Србији и наравно одговора нема.

Борци који протестују, ево већ више од три месеца у Пионирском парку, не траже ништа ненормално. Тражимо само измену закона и да се коначно у овој држави покаже поштовање према борцима.
Кад кажемо према борцима, то значи према свим борцима и живима и мртвима!
Сведоци смо небриге свих министарстава према породицама погинулих бораца!
Ако у то не верујете, слободно идите ових дана да посетите споменик Тибору Церни, да само видите како то држава одржава и како су почеле коцке да пуцају око споменика.

То наши јунаци и хероји нису заслужили, као ни њихове породице!

Ако погледате споменике који су подигнути широм Србије, а у част погинулих бораца, схватићете да је за подизање тих споменика заслужно 90 % становништво тих места или градова!
Самоницијативно су подизали споменике у знак сећања на своје пале хероје и комшије.
Власти, министри, министарства, локалне самоуправе, комплетно су игнорисали и борце и споменике палим борцима.
Част појединцима који се и не могу видети од масе ових других !
Да ли су борци заслужили да умиру у беди ?
Погледајте само по новинама колико бораца живи у тоталној немаштини, па се на њих погледа само онда када неко постави нешто на друштвеним мрежама.

Тада почну да се прикупљају прилози за трактор, купатило, кућу итд. Па јесмо ли стварно дотле дошли, јесмо ли то заслужили!!??
Они се једноставно стиде нас и уопште их не интересују споменици, нити људи који су дали животе за ову земљу! То сваког дана све више доказују!
Свакако да постоје поједине локалне самоуправе које су донеле такве иницијатеиве, али оне могу да се наброје на прсте једне руке!

Дакле, само се поставља питање ЗАШТО ЈЕ ТО ТАКО ??

Зашто споменик ратницима с Кошара стоји у хаустору на сред Теразија ?
Ко је крив због тога ?
Зар тај споменик нема прикладније место у Београду да буде постављен ?
Да ли су ову срамоту заслужили они који су животима бранили ову земљу ?

Споменик јунацима с Кошара
Споменик јунацима с Кошара и свим браниоцима Отаџбине

ЗАШТО НЕМА ПОШТОВАЊА ПРЕМА ЖИВИМ ХЕРОЈИМА

На ово питање сви колективно треба да дамо одговор, не само да се питамо, јер од питања нема ништа!
Оно што знамо сигурно, то је да нас све заједно колективно трују разном пропагандом да су борци Отаџбинског рата у ствари криминалци и ратни злочинци!

То покушавају да уче и нашу децу и то им полази за руком већ 25 година, те зато млади људи не могу ни са сигурношћу да знају шта се заправо дешавало свих ових година с борцима, a о ратним дешавањима и да не причамо!

ЗАТО БРАЋО И СЕСТРЕ, ДОЂИТЕ НА ТРЕЋИ ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ ВОЈНИХ ВЕТЕРАНА ПРЕД СКУПШТИНУ 11. ЈАНУАРА У 14 САТИ, ДА НАМ ДАТЕ ПОДРШКУ, ЈЕР МИ ДРУГИ НАРОД ОСИМ ОВОГ НЕМАМО!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

Оставите коментар