Ратни ветерани

Ветерани позивају на солидарност и помоћ старијима

Драга браћо и сестре,
Наша Отаџбина Србија је, као што знамо, у ванредном стању.

Зато, урадимо заједно племениту ствар за наше старије комшије, родитеље и најугроженије, који су немоћни и којима је забрањен излазак из станова и кућа.
Позивамо вас, да се организујте, у складу с могућностима, како бисте доставили храну или неопходне лекове нашим старијим суграђанима, породицама и комшијама !
Велики број наших старих не може и не сме напоље, а ту је и страх и самоћа који им веома тешко падају. Нико не зна до када ће ово трајати, зато позивамо на братску љубав и пажњу !

Покажимо солидарност и одговорност, поготову у већим градовима и солитерима, где се људи практично и не познају.
Они немају никог осим нас, они не могу да рачунају ни на кога другог осим на нас, прве комшије, јер смо сведоци да је све заказало!
Они су нам градили државу и борили се на све начине да је имамо.
Време је да им се одужимо на најбољи могући начин и да их сачувамо колико можемо.

Уколико живите у зградама и ако сте у могућности, организујте се са комшијама по данима, како ће ко ићи у набавку.
Велики број старијих лица нема моблине телефоне ни Интернет, тако да су у потпуној изолацији, а потребно им је свега, пре свега пажња.
Ово је тек почетак, а нема назнака да ће се ово скоро завршити, и ми сви заједно морамо сада бити уз њих, као што смо увек били На Бранику Отаџбине, тако морамо и сада.

Будимо солидарни и одговорни као што смо били за време ондашњих поплава, када смо носили храну и воду до најзабаченијих делова Србије где нам је народ био угрожен.

Свачији живот је важан, зато поведимо рачуна једни о другима и будимо солидарни и пажљиви, као увек када је било тешко нашој Отаџбини!

Ускоро ћемо објавити више вести на ову тему, а до тада …

ЖИВЕЛА СРБИЈА !

Ратни ветерани из Пионирског парка.

Оставите коментар