zvanična stranica protesta

На бранику Отаџбине | Na braniku Otadžbine

Званична страница протеста ратних ветерана из Пионирског парка.

Zvanična stranica protesta ratnih veterana iz Pionirskog parka.

Изразиту захвалност дугујемо свим грађанима који су се у великом броју придружили нашем протесту у суботу.
Такође, посебну захвалност упућујемо генералима Божидару Делићу, Драгану Живановићу и Стојану Коњиковцу, као и другим официрима, који нису заборавили војску којом су командовали.
Својим присуством ставили су до знања да је протест ветерана оправдан и поред разних сплеткарења, која се одвијају ван кампа.
Нема веће части него кад се старешине не одричу своје војске, ни у рату ни у миру.
Доказ да је наша борба чиста и неупрљана, управо лежи у томе што су на простест дошли пре свега часни људи који знају шта је образ и како треба волети свој народ.
Ми смо се борили за народ, а сада је народ показао да се бори за нас.
Поред свих лукавих подметања, народ је показао својим присуством и аплаузима да цени нашу борбу за основна људска права.
Хвла браћи по оружју који дошли из свих крајева Србије и нису поклекли и поверовали у све пласиране лажи !

zvanična stranica protesta

Накнадно ћемо објавити следеће окупљање бораца. Као што смо видели овог пута, све је више браће по оружју која нам се придружује у протесту. Очигледно је да сметамо некоме, али се нећемо предати тако лако, како неки мисле. Велика су подметања, лажи и лицемерство упућени нама. Ипак, радује нас чињеница да је све више народа који нас подржава, што нам даје додатни подстрек да ову нашу борбу водимо до краја и поред свих орекстрираних напада.

Нећемо одустати иако би неки волели да то виде. Срамота је да нас нико не чује и не жели да прича с нама, ево безмало ће бити три месеца. Такав однос надлежних према борцима, односно људима, пре свега, нисмо заслужили.

Хвала браћо, хвала народе!
Борба траје, нема назад!

Званична страница протеста